Tavelväggar

Hej på er!

Ni vet att jag tidigare i höst delade med mig av lite tavelväggar jag klippte ihop. Det var ett tag sen nu men under helgen har jag tagit tillbaka detta och börjat med nya tavelväggar.

Problemet var ju att jag själv inte hade Photoshop så jag kunde inte göra någonting själv utan behövde hjälp av Stina då hon hade det. MEN nu har jag äntligen skaffat det själv och har under hela helgen suttit och tagit ikapp alla kunskaper jag en gång i tiden hade haha.

Tänkte försökta hålla i detta nu och dela med mig av lite nya tavelväggar kanske 1 gång i veckan. Tycker ju det här är såå kul och har lite idéer på hur jag vill ha det men för att få det precis som jag vill så behöver jag såklart lära mig ytterligare lite mer haha.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Men jisses vad detta är inspirerande!! Har faktiskt lite tavlor jag vill byta ut i mitt rum och att få se olika tavlor tillsammans såhär underlättar enormt <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Men alltså snacka om snyggt, älskar hur du matchar dom! Måste vara fantastiskt att sitta och pilla ihop sånt där! Låta ideer bara flöda! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
sandrakannasto
sandrakannasto,
Men åh vad snyggt!! <3
nouw.com/sandrakannasto
artibus
artibus,
Men herregud så snyggt! Måste verkligen göra om lite här hemma nu känner jag! <3
nouw.com/artibus