Tävling - personligalmanacka.se

I samarbete med personligalmanacka.se

Som jag så många gånger tidigare nämnt så är en personligalmanacka + vår nya bästa vän, vägg almanackan från personligalmancka.se ett måste här hemma. Jag har med mig min almanacka överallt och den gemensamma på väggen planerar vi upp kommande veckor tillsammans. Vi är fruktansvärt dåliga på att kommunicera om vad vi ska göra och vilka enskilda planer vi har för veckorna. Det blir lätt missförstånd och dubbelbokat många gånger men sen vi har börjat med denna almanacka så blir det så mycket lättare att planera tillsammans. Man får en överblick över veckan och behöver inte känna stress över varken att man har för mycket eller för lite någon dag. (Jag som inte klarar en tom dag utan att göra något).


Nu har även DU chansen att vinna ett presentkort ifrån just personligalmanacka.se där du själv kan designa din almanacka att bära med dig nu när det nya året dragit igång eller varför inte en väggalmanacka där hela familjen kan vara med och planera?

Allt du behöver göra är:

♡ Följ mig här på bloggen

♡ Kommentera här nedan att du är med samt hur jag bäst kan kontakta dig om det är just du som vinner

♡ Följ @personligalmancka på instagram

Lycka till!

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh vad roligt! Älskar att ha en fin almanacka så jag är med. Jag följer dig här på bloggen och personlihalm nacka på instagram under emmeliesehlin 😊 du kan kontakta mig här via Nouw. Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
isabelhakansson
isabelhakansson,
Jag är med, både följer dig här på nouw och personligalemancaka på instagram! Du kan kontakta mig antingen här på nouw eller via mejl: isabelhakansson@live.se - vad som blir enklast för dig <3 Kram!!
nouw.com/isabelhakansson