Testa något nytt

Fick hem min leverans med nya medicinen för pollen för ungefär 1 timme sen. Det var som att öppna en kran och jag tror inte jag kunnat andas såhär bra på flera månader haha. Sån lättnad!

Ikväll ska vi testa något nytt här hemma. Vi har nämligen gjort vår första beställning hos hello fresh som vi fick hem igår kväll. Så himla smidigt att kunna klicka i vilka middagar man vill ha och sen få allt levererat i färdiga påsar och sorterat efter rätterna. Sånt här är underbart när man bor i Stockholm, det finns så mycket olika kassar att testa. Men även alla olika leverans sätt utöver mat också. Inhalatorn jag behövde var slutsåld på hela Lidingö men tack och lov kunde jag beställa hem den till dörren så den kom dagen efter ändå. Så ett stort plus måste jag säga.

Kände ju att i mitt förra inlägg var jag den där pollen allergikern som klagar på pollen haha, men det suger ju all energi ur en. Men nu när jag känner att jag kan andas igen kan jag hålla energin uppe och hålla klagandet borta.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så smart, funderar på att testa när jag är så tom på ideer <3

nouw.com/sarahlinnsliv
Hilma
Hilma,

Men gud vad skönt att nya medicinen funkade så bra! <3 Kram!

nouw.com/hilma
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Haha vad är oddsen att jag och sambon sitter just nu och kolalr på Hellofresch? Vi har varit sugna så otroligt länge på att testa det! Kan ju säga som så att blev ju inte mindre sugen nu när jag såg du hade testat. Berätta gärna sen vad du tyckte! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Så underbart att ha allt hemma och göra en egen meny! Har oxå velat testa den kassen men vet inte om det finns här uppe... skriv gärna vad du tyckte om det sen!
nouw.com/emmeliesehlin
happyM
happyM,

Men åh så skönt att det hjälpte så bra och gud vad goda maträtterna ser ut!! Har hört så mycket bra om Hello fresh!! Kram ❤️

nouw.com/happym
linndossing
linndossing,

Älskar hello fresh, haft det sååå länge!!! Pollen är vidrigt, mått skit så länge pga det... Kram

nouw.com/linndossing