tidiga långpromenader

Hej på er! ♡

Vaknade runt 8.30 av att solen lyste utanför fönstret och då går det ju inte att somna om. Man vill ju bara upp och ut i det fina vädret och ta vara på varje minut. Dagar som dessa märker man verkligen hur mycket solen gör för måendet och hur man själv bara lyser upp inifrån, iallafall jag känner en enorm skillnad.

Började dagen med att ta med Stella ut på en promenad på en timme. Passade på att gå runt i massa områden jag rört mig mycket när jag var mindre och herregud vad saker förändrats. Blev nästan lite ledsen hur annorlunda allt var nu när man verkligen tänkte efter. Under hela promenaden gick jag för mig själv och tankarna om vart jag vill bo. Det är ju något jag tänker på varje dag. Jag vill ju bara flytta från Stockholm och närmare "hem" men nu vet jag inte. Känner att jag är väldigt velig i mina tankar och det ändrar sig hela tiden men tror mycket beror på att vi bor i en liten två just nu i Stockholm och jag känner att det är för litet. Det blir inte bekvämt liksom. Hade vi bott bättre i Stockholm hade det kanske varit ett självklart val att bo kvar där. För mitt hem och att jag bor bra är ju något jag värdesätter extremt högt så det blir nog att tänka en vända till i hela denna flytthistoria.

Åter till promenaden. Att startade dagen på detta sätt är ju helt fantastiskt, frisk luft, sol och motion. Skulle behövas varje morgon egentligen men det kan jag nästan garantera att så kommer det inte bli haha. Men det är skönt när det väl händer.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Fina du! Jobbigt att känna så, hoppas det löser sig! Kram
nouw.com/linndossing
linneahedberg
linneahedberg,
Tack fina du! ♡
nouw.com/linneahedberg
Johannna
Johannna,
Men åh vad härligt med en liten morgonpromenad❤️
nouw.com/johannna
linnearosengren
linnearosengren,
Sånt där är så svårt tycker jag. Hur vet man vart man ska känna sig som mest hemma? Vi vill med flytta men kan liksom inte spika ett område vi är sugna på. Förstår helt dina tankar. <3 kram
nouw.com/linnearosengren
linneahedberg
linneahedberg,
Skönt att jag inte är ensam om att ha dessa tankar och vara lite förvirrad i hela ”vart ska vi bo” historian. ♡
nouw.com/linneahedberg
janielindahl
janielindahl,
Åh, förstår att det måste kännas omtumlande och svårt att inte riktigt veta vart ni ska bosätta er, såklart vill man att det ska bli bäst i längden med både val av boende och område! Håller alla tummar på att ni ska finna ett ställe som ni känner er som hemma på ❤️ Kram på er ✨
nouw.com/janielindahl
Therese,
Hoppas det löser sig med känslorna!
www.theresemolander.se
FridaochTove
FridaochTove,
Så mycket tankar och så många val, hoppas allt reder ut sig<3
nouw.com/fridaochtove