Tisdag - Massa nytt som händer!

Hej på er! ♡

Ändrade planer inför veckan. Jag stannar hemma i Stockholm och mamma & pappa kommer ner hit istället. Något helt fantastiskt kul som vi verkligen tagit tag i nu som varit en så stor önskan sen vi flytta in kan bli verklighet i helgen. Jag kan äntligen få en tvättmaskin! Haha världens tråkigaste grej kanske men Såå behövligt. Är det något vi bråkar om här hemma så är det just det, tvättmaskin och tvättstugan. Nu kan jag ta på mig tvättansvaret helt och förenkla vardagen ENORMT!

Även vardagsrummet har fått nya gardiner tillslut. Blev så sjuuukt bra! Lovar att visa er inom snar framtid! En sak jag funderat på som jag är lite osäker på om det är en bra ide eller inte är att skaffa en ny instagram där jag bara lägger upp inredningsbilder. Skulle det vara bra eller dåligt? Så kluven.
Min nuvarande instagram kan ni hitta här @liinneahedberg

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså jag kan förstå lyckan med tvättmaskinen, för åh vad man inser vad beroende man är av vissa saker när man inte har dom!! KRAM
nouw.com/emmaengstrom
amandassofi
amandassofi,
Så roligt med besök!
nouw.com/amandassofi
janielindahl
janielindahl,
Men så skönt med tvättmaskin, är ju rena friheten att ha en 😍 Åh, älskar ju din inredning och ert hem! Skaffar du en Insta till så kommer jag definitivt kika in där med😘❤️ Kram på dig fina!
nouw.com/janielindahl
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men hur fint!? Jag dör!
nouw.com/celinelundqvists
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh fina underbaring, du fick minsann igenom din tvättmaskin-önskan!! 😃 Så glad för din skull, och så roligt att dina föräldrar kommer till Stockholm, se till att ta vara på tiden hjärtat! <3
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Åh så underbart att du fick igenom din önskan 😉
nouw.com/linndossing
Matilda Berlin,
Du tar verkligen så fantastiskt fina bilder vännen!! Kram <3
matildaberlin.se