Torsdag

Hej på er!

Dagarna i Stockholm börjar ta slut och vi åker snart tillbaka till Dalarna för att vara där lite mer under semestern. Har haft så mysiga dagar här och det tar emot att åka ifrån Sofie igen och veta att vi inte kommer ses mer på ett tag. Men vi har gjort det bästa av situationen och tagit vara på tiden. Igår tog vi en riktig shoppingdag i mall of Scandinavia med både fika, shopping och en massa mys. Senare till kvällen tog vi en långpromenad här ute på Lidingö (trots man varit med varandra så tar inte samtalsämnena slut haha).

Idag har jag försökt ta dagen till att städa lägenheten och fixa ordning allt. Allt ser ju ut som man lämnade det för några månader sen och jag som vanligt vis gör om en gång i veckan känner att jag måste fixa med något haha.

Dom sista dagarna här ska jag och Emil bara vara hemma och ta det lugnt innan vi kan åka tillbaka hem mot Dalarna. Känner jag oss rätt så kan vi inte stanna inne en hel dag så något lär vi nog hitta på ändå.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Så mysigt att åka hem och hoppas du får en bra semester<3
nouw.com/emmeliesehlin
linndossing
linndossing,
Ni verkar verkligen ha haft det så himla mysigt, det förtjänar du! Puss
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vad roligt att höra att du haft så många fina dagar med henne! Det är verkligen äkta vänskap det, när man umgåts flera dagar och ändå har en massa att snacka om. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr