Torsdagstankar

Hej på er!

Vill först bara tacka alla som skrivit och grattat oss till förlovningen. Blir så glad och varm i hela kroppen. Stort stort TACK! ♡

Det har varit en så omtumlande vecka både på gott och ont. Vi har gjort stora förändringar på jobbet som jag inte känt mig helt bekväm i. Och idag tog jag tag i det och prioriterade mitt mående före allt. Innan hade jag förmodligen bara gått och gjort det jag ska på jobbet, gått hem och mått dåligt. Men det här året har jag växt så mycket i mig själv och detta läge är något jag aldrig mer kommer acceptera. Så jag tog kontakt med chefen, bokade ett möte och sa precis vad jag kände och mådde. För en stund när jag satt där kändes det inte som det var JAG som satt där. Men efteråt var det en så himla skön känsla och jag är så stolt över mig själv som tog tag i det och vågade berätta och faktiskt ta ställning till något och inte bara ”flyta med”. Ett stort steg för mig och något jag verkligen kommer bära med mig. Man ska aldrig acceptera något som tynger eller sänker en, måendet måste gå före allt.

Men nu till något gott. Jag har ju fått bära min fantastiska ring hela veckan, äntligen!! Som jag längtat efter att ha den på mig och kunna titta på den och bara känna den enorma kärleken jag känner för Emil och vårt liv tillsammans. Det är en oslagbar känsla och jag älskar det!

Imorgon åker vi till Dalarna och det ska bli riktigt skönt att komma hem och vila upp sig en helg innan jag går tillbaka till jobbet och kämpar vidare. Den här hösten har jag så stora mål och jag ska verkligen ro i land allt på ett eller annat sätt. Så denna helg är välbehövlig för att få återhämta sig lite.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon fina du! Åh vad underbart det låter att du vågade göra det för dig själv! Måste ha känts så himla bra efteråt! Grymt jobbat! Kan förstå att det är en magisk känsla att få ha ringen på sig! Den kärleken man känner till sin partner är obeskrivlig! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr