Vad händer? + helgens planer

Hej på er! ♡
Efter att ja varit sjuk nästan en vecka och sedan börja jobba som vanligt tar verkligen på krafterna. Har slutat 16.30 hela veckan och efter jag kommit hem har jag ätit och sen somnat. Har varit helt slut! Energin är som tömd helt, men samtidigt när jag kollar instagram, nouw osv blir jag så frustrerad att jag inte hat kunnat fota något, lagt upp bloggplaner eller ens uppdaterat någon av mina sociala medier. Vilket är extremt tråkigt och jobbigt eftersom det är det roligaste jag vet och har så mycket planer som jag inte klarat av de här senaste veckorna.

Men i helgen ska vi hem till Dalarna vilket blir en avlastning bara det, så ska ta tag i allt och komma igång igen. För det är alltid det där första steget som är svårast.

Planerna för helgen

Fredag - slutar runt 16.30 så E kommer och hämtar mig sen åker vi direkt till Dalarna. Så ikväll blir det middag med familjen och bara en lugn kväll eftersom jag jobbat hela dagen.

Lördag - På förmiddagen ska jag faktiskt iväg själv med mamma och shoppa, något jag verkligen verkligen längtat till! Älskar att spendera tid med mamma oavsett vad man gör. Sen på eftermiddagen ska vi hem till Moster allihopa, skönt att få träffa mer släkt när man faktiskt åker hem. Kvällen är ganska oplanerad, vi får se vad som dyker upp.

Söndag - Hela söndagen är helt blank. Vi får se vad som händer. Vi brukar komma på saker spontant så är skönt att ha en fri dag.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer