Vad händer nu då?

Hej på er!

Det känns lite som jag står på en plats i livet där jag inte vet åt vilket håll jag ska gå åt. Ibland ljusnar en väg och det ser lovande ut men ju närmare man kommer inser man att det var fel. Jag gick tillbaka till jobbet i mitten på januari men insåg direkt att det var för tidigt, psyket orkade inte det efter allt som hänt. Så nu har vi tagit oss igenom 3 cellgiftsbehandlingar och nu väntar en paus på 4-6 veckor innan en benmärgstransplantation ska genomföras.

Jag har försökt fokusera på träningen nu den senaste tiden och hela tiden försöka hålla mig sysselsatt. Man vill fly vardagen och inte behöva stanna upp och tänka så mycket. Kanske är det som behövdes nu för att orka med. Man blundar för verkligheten för att återhämta energi.

just nu befinner jag mig i Dalarna och kommer fortsätta pendla mellan Stockholm - Dalarna ett tag till innan livet fallit tillräckligt på plats för att jag ska kunna återgå till en helt normal vardag.

Några spännande saker som händer nu i februari att se framemot är iallafall

- Middag med Lilly & Isac. Både jag och Emil går och planerar och längtar efter denna kväll

- Resa till Prag som jag fick i julklapp av Emil

- Alla hjärtans dag som vi just nu håller på att planera

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Skickar en massa styrka till dig och fin familj vännen! Kan nog inte förstå hur det är för er men att det är otroligt jobbigt kan jag tänka mig <3 Att ha lite planer framför sig är nog himla bra, och otroligt mysigt det låter! Kram <3
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorogn fina du! Förstår att det måste vara supertufft för dig med allt detta, tycker ni är så himla starka! Så skönt att du har saker att se fram emot, det behöver man helt klart under såna här tuffa tider. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Lillymihlte
Lillymihlte,
Gosan min! <3 JAg förstår att det är jobbigt men du är minsann en kämpe, du har en kämparglöd likt ingen annan jag känner. Du tar dig igenom det här tillsammans med din pappa. Jag finns alltid här, snart ses vi! Som vi ska ha kul, skratta, kramas och ha det fantastiskt i varandras sällskap! <3 Puss min skatt, jag saknar dig!
nouw.com/lillymihlte
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ville bara kika in här och önska dig glad alla ❤ dag älskade du! 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Fina Linnea, längesen du skrev något nu och tänker på dig och hur det går för er med allt! Stor kram <3
nouw.com/emmaengstrom