Vår glöggkväll

Hej på er! ♡

Blev en riktigt mysig och trevlig kväll igår. Tror inte vi kom i säng förens runt 1, och för oss som vanligtvis går och lägger oss efter 10 var vi riktigt trötta då haha. Blev en underbart rolig kväll med massor av spel och fokus på att bara lära känna varandra bättre, vi har ju trots allt bara träffats 3 gånger nu och för E var det allra första gången igår. Men visst är det något speciellt med att umgås 2 par sådär, det känns som att man blir på ett annat sätt, alltså att man umgås på ett annat sätt än om det finns singlar med i bilden haha.

Vi hann med några spel och en del sura mina (haha) men även en hel del skratt. Tiden gick nästan lite för fort igår och känner verkligen att detta är något vi måste göra igen snart! Vill ni se mer från vår glöggkväll så är jag säker på att fina @johannastromqvist kommer med ett underbart inlägg på sin blogg.


♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Verkligen dröm ju!!
nouw.com/fannybjerenius
Lillymihlte
Lillymihlte,
Det var verkligen en magisk kväll, tack för allting min sötnos! <3 Det blir utan tvekan fler träffar tillsammans framöver, ett inlägg ligger såklart ute på min blogg nu, hihi! <3 Kramis
nouw.com/lillymihlte