Våran påsk

Hej på er!

Nu är vi tillbaka i gamla vanor igen, dock med lite mer rutiner. Emil har börjat på sitt nya jobb nu och jag är tillbaka efter semestern. Denna semester var verkligen så rätt i tiden och behövdes verkligen. Vi spenderade påsken tillsammans med Emils familj uppe i deras stuga i Häggsjövik. Det var även mitt första besök där uppe och jag måste säga att jag blev så glatt överraskad. Det var så mysigt att bara ha massa lugna dagar med fiske, stugmys och bara att få spendera hela dagarna utomhus på isen var så fridfullt. Längtar redan till nästa påsk haha.

Vi spenderade hela förmiddagarna fram till 15.00 ungefär ute på isen och fiskade och grillade. Eftermiddagarna och kvällarna satt vi uppe i stugan och bara pratade, spelade spel och umgicks. Älskar när det är sånna här högtider och alla kan samlas och man får träffas en längre stund igen. Det är ju så svårt att få till när vi bor så långt bort så dessa tider blir lite extra speciella.

Även Stella fick följa med upp och hon var nog den som körde slut på sig själv mest under dessa dagar. Hon var helt slut varje eftermiddag när vi kom upp till stugan igen. Även de sista dagarna spenderade hon i en filt i knät på Rasmus eller någon annan som satt ner haha.

En helt underbar påsk hade vi och är så glad att vi båda var lediga och kunde åka upp tillsammans!

^ - Stella fick bli buren på promenaden hem första dagen när hon var helt slut efter att ha sprungit i flera timmar på isen


- Sista dagen när all energi var slut låg hon såhär större delen av förmiddagen. Lilla hjärtat

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Men alltså definitionen av mys!!! Gud så underbart ❤️

nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Men så himla mysigt ni verkar ha haft det älskade du! Att få vara ute sådär flera dagar måste ha varit helt underbart! Perfekt avslut med en massa spel också! Har ni spelat något speciellt? Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr