Världens mysigaste cafe

Våra vanliga kvällspromenader med Stella brukar bli något varv nere vi kottlasjön. Det är supermysig att bara gå där och eftersom det finns så många olika "spår" kan man välja längd lite efter vad man just då känner att man orkar. Idag valde vi ett som går förbi ett cafe som ligger så perfekt på världens finaste ställe, och eftersom man får ha hund där så har det blivit extra omtyckt. Jag älskar idéen om att behöva gå genom skogen och över alla dessa fina ställen för att komma dit. Visst det går att ta bil om man åker runt alltihop men det är ju tusen gånger mysigare att gå genom allt det där.

Så vi bestämde att vi skulle gå förbi där och bara ta en kaffe. Det blev ju så fint väder helt plötsligt så det var superskönt att kunna sitta ute. Man vill bara sitta där och bara vara, det är så skön stämning och lugnt liksom. Kan verkligen tipsa om det om ni har vägarna förbi, långängens gård på Lidingö.

Så dagens promenad blev lite längre än andra dagar, superskönt!

♡♡♡

Inte riktigt den här bilden jag hade av Stockholm innan, haha. Tycker verkligen om att bo just här där vi bor, så lugnt och nära till natur.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh det ser verkligen så mysigt ut, och vilken liten sötnos! Kram till dig <3
nouw.com/lillymihlte
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
åh vad härligt det ser ut! <3
nouw.com/sarahlinnsliv