Värmande favoriter i vintermörkret

I samarbete med hunkemöller.se

I samarbete med Hunkemöller.se har jag fått hem lite nya favoriter till vintersäsongen. Ni vet att jag visade upp några av deras plagg i våras och det var verkligen en ögonöppnare för mig. Jag har aldrig tidigare varit med om mysplagg som är så otroligt sköna, snygga och prisvärda som det faktiskt är hos just hunkemöller. Nummer 1 för mig när jag kollar på myskläder är att de ska vara sköna och framförallt varma under detta halvår. Sen jag fick testa deras produkter i våras har jag nog tipsat varenda en runt mig om deras produkter.

December är ju en enda lång mysmånad. Man vill bara bo i pyjamasen och mys-setet, kolla på julfilmer och inte behöva tänka på massa stress och måsten hela tiden. December är en månad för tid till sig själv. Och då finns det inget bättre än att gå omkring i mysiga jul-outfits.

Jag vill börja med att visa detta pyjamas-set "HOLIDAY". Ni finner byxorna HÄR & tröjan HÄR

Deras pyjamasbyxor har jag pratat om tidigare. Eftersom jag är väldigt lång (1.78) är det ytterst sällan pyjamasbyxor sitter bra på mig men efter att jag fick testa deras har jag äntligen hittat en modell jag kan ha (ren lycka!). Sen kan jag inte sluta tjata om hur mysigt allt är haha, denna sammetshoodie är precis lika skön inuti som den är utanpå, drömmen att mysa ner sig i soffan med.

Det andra plagget jag vill visa er är även det i sammet men denna gång en "onesie". Detta är ju något jag kan ha på mig all day long, den är ju såå snygg! Finns det något bättre än snygga OCH bekväma kläder?

Ni hittar denna sammets onesie HÄR

Vill du också beställa hem lite nytt att mysa i under detta mörka halvår tycker jag absolut du ska kika in hos hunkemöller.se

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Men hur mysig är inte du!!! Åh så fint <3 Kram
nouw.com/linndossing
evelinarou
evelinarou,
Åh vad fina, mysiga plagg! <3
nouw.com/evelinarou
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorogn fina du! Åh alltså det passar ju så bra med massa myskläder nu såhär nära julen! Jag lever bokstavligen i myskläder just nu, så himla underbart! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh du är helt fantastisk hjärtat, så otroligt vacker! <3 Vilket magiskt sammarbete, puss på dig min fina!
nouw.com/lillymihlte
isabelhakansson
isabelhakansson,
Gud va fina set <3
nouw.com/isabelhakansson