Vart jag vill lägga min fokus

Hej på er!

Det känns på ett sätt att efter sommaren så får man en nystart bättre än vad man får när det är nytt år. Hösten är den tid på året jag vill dra igång med projekt, börja om på ny kula. Tycker det är så himla skönt. Nu är jag tillbaka från semestern och alla idéer jag har som jag bara vill påbörja nu direkt.

Först och främst vill jag lägga mer fokus på hemmet och inredning. Det har stått stilla ett tag nu när jag haft utbildningen att fokusera på och inte så mycket energi att lägga på annat. Förut var ju det bästa jag visste att göra om och fixa med små detaljer. Det vill jag få upp igen och dela med mig av till er. Hur små detaljer kan ge olika intryck.

Mitt första projekt jag vill påbörja är sovrummet, nu när jag haft ett skrivbord i sovrummet i 2 års tid så har sovrummet aldrig känts riktigt 100. Jag vill få till sovrummet sådär perfekt och mysigt som man vill ha i ett sovrum, utan massa störningsmoment.

Fick en kommentar om jag kunde dela med mig av för & efter bilder på på de förändringar jag gör och tyckte det lät som en superbra ide. Så jag tänker att jag börjar med sovrummet så delar jag med mig av för & efter bilder under nästa vecka

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Ska verkligen bli superskoj att få se förändringen som blir, längtar! just sovrummet tycker jag är det svåraste rummet att få mysigt i hemmet. Jag är hyfsat nöjd med sovrummet men hade helt klart kunnat småfixa det lite så ska bli kul att se hur du gör för att kanske få lite tips. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr