Veckan som gått #15

Den här veckan har ju varit rätt lika hela veckan ut, men känner att det blir lätt så när solen är framme så mycket och man faktiskt inte sett den på typ ett halvår. Då hamnar man ute på en stol hela dagen haha. Det är ju dock väldigt väldig kul i dessa stunder att man har en hund som vill leka med en och gå på massa promenader. Man tvingas ju liksom att göra saker ändå men samtidigt kan man va ute, så det är verkligen plus plus.

I skrivande stund så sitter jag på ett tåg tillbaka hem till Stockholm med Vira i en bur bredvid mig. Kan verkligen säga att jag är glad att jag slipper åka själv, hon är till större sällskap än man kan tro. Samtidigt får jag verkligen samma känsla som för ett år sen och tillbaka. när jag åkte tåg varje söndag för att komma hem igen efter en helg i Stockholm. Så det är verkligen blandade känslor att åka.

♡♡♡

Veckans bästa köp
Behöver verkligen inne tänka speciellt mycket på den här. Ny telefon slår allt hihi. Så min Iphone 8 plus blir veckans bästa köp utan tvekan.

Veckans höjdpunkt
Varje dag man vakna av att solen lyste in genom fönstret. Absolut bästa sättet att vakna på, energi redan från start på dagen.

Veckans tråkigaste
Detta är väl egentligen inte just för den här veckan men eftersom jag inte sett det tidigare veckor så får det platsa här. Men att Vira och Stella inte funkar ihop längre och bara slåss och verkligen inte kan se varandra är verkligen sååå hemskt! Så det får bli den här veckans tråkigaste, vill ha tillbaka mina bebis som brukade leka och mysa tillsammans.

♡♡♡

Veckans outfit
Har typ levt i dessa byxor den här veckan. De funkar verkligen till allt, hemma, fester, mys, uppklätt/nerklätt. Så de har fått följt med hela veckan.


Något jag ser framemot nästa vecka?
Egentligen händer väl det idag men att få träffa och vara med E varje dag igen! ♡♡ Sen är det väl en hel del vi lär förbereda den här veckan eftersom vi åker till Thailand veckan efter!

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer