Veckan som gått

Känns sjukt att jag nu varit på mitt jobb i 7 veckor, tiden går sååå fort! Hinner inte med veckorna längre. Dock är det skönt att allt flyter på. Måste ju även säga att nu när jag mår bra så får jag ut så mycket mer av veckorna, jag hinner liksom med saker på vardagarna som jag annars sparat till helgen.

♡♡♡

Vad annars har den här veckan bestått av? Inte så mycket mer än jobb och plugg faktiskt haha. Har gjort teorin på alla lediga stunder jag haft! Vaknade imorse runt 08 och satt med teorifrågor fram till 10.30 när E vaknade. Även fast man känner att man kan typ allt så är man ändå såå nervös att kugga det så kommer inte ge mig förens jag har 100% rätt fler gånger om.

♡♡♡

Höjdpunkten den här veckan måste jag ändå säga är Långängens Gård. Så himla fint och rogivande att sitta där och ta en fika. Först få gå i massa skogsmiljö och sedan sitta och ta det lugnt i solen med bara fin natur runt om, mm love it!

♡♡♡

Nu börjar en ny vecka med väldigt mycket som händer. Teoriprovet är nog det jag lagt mest fokus på nu så allt annat är lite oklart när,var, hur haha. Men förhoppningsvis ordnar allt upp sig under veckans gång. Men först och främst ska jag ta mig upp till Dalarna imorgon och ladda upp inför teoriprovet och samma eftermiddag ska jag faktiskt plocka ur håret, samma känsla som inför varje gång. Skönt men samtidigt inte, det är ju en del av mig och att ta bort en så stor sak ändå som just hår är känns verkligen. Men det har vuxit ut så långt så det blir skönt att slippa alla tovor osv som blir.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer