Veckan som gått #2

Blev ju väldigt mycket åkande fram och tillbaka mellan Dalarna - Stockholm den här veckan. 4 gånger har jag åkt tåg/bil emellan och det känns faktiskt inte så lockande längre haha, det är rätt jobbigt nu.

Men har fått tillbringat mycket tid med E nu efter jul och nyår och allt där omkring, så det var värt att åka mycket hit & dit. Dock har all tid i Stockholm gått åt till att ta bort julsaker och fixa fram allt det "vanliga".

♡♡♡

♡♡♡

Veckans höjdpunkt

Att få se Stella och Vira träffas igen är alltid så värmande i hjärtat. Det är en höjdpunkt i sig att bara få vara med dem, men det lilla extra den här veckan var just när man fick se deras lycka över att vara tillsammans igen.

Veckans tankeställare

Måste nog ändå säga läkarbesöket. Det var det jobbigaste på hela veckan men ändå det nyttigaste. Så trots et jobbiga vart det en tankeställare eftersom jag fick inse vad jag behövde ändra på livet för mitt eget bästa.

♡♡♡

Blev ju även en del utedagar i Dalarna eftersom det var så fint väder. Blev därför mycket Stella eftersom hon är så lätt att ta med och göra saker med. Sen självklart mycket tid med familjen eftersom vi var i Dalarna, det är alltid det bästa med att komma hem hihi.

♡♡♡


Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Men åh, jag dör vad söt vovve!!!!!
nouw.com/charlottelinden