Veckan som gått

Veckan har verkligen varit blandad. Allt från sjukhusbesök till mysiga middagar med familjen. Det är sånna saker som gör att en vecka känns så lång. Tänkte tillbaka på veckan och tänkte "amen jag var på sjukhuset förra veckan" men när jag tänkte efter så var det i måndags.

Jag började veckan med en riktigt tidig morgon och fick tillbringa hela morgonen med prover och ett akutbesök. På sätt och vis var det väl skönt att jag tog tag i det och faktiskt har fått tagit prover och fått en tid för en ordentlig undersökning, men självklart är det jobbigt att behöva inse att något faktiskt inte är rätt i kroppen.

Sen fick ja ju träffa Stina 2 dagar också! Så strax efter allt jobbigt med sjukdom osv så fick man ut en heldel gott. Har inte blivit så man träffat så många under sommaren nu efter studenten. Alla jobbar eller så är de utomlands eller borta någon annanstans. Jag och Stina bor inte alls långt ifrån varandra och vi har faktiskt försökt träffas ett X antal gånger men det är alltid något som kommit emellan. Så det var skönt att få träffa henne och prata ut. En rolig sak mellan oss är att från när vi gick tillsammans i högstadiet fram till typ mitten på gymnasiet pratade vi jättemycket och jag kallade henne för min PC ( Personliga coach). Jag skrev alltid till henne om jag var osäker på något eller om jag villa ha råd. Hon satt alltid inne på bra svar och det gör hon fortfarande. Så ett tips till alla, skaffa er en Stina att prata med, ett svar på allt.

♡♡♡

E har jobbar rätt mycket den här veckan också så jag har varit ensam hemma en hel del, mest förmiddagar fram till middag typ. Jag tycker det är jätteskönt när jag får sova längre än honom, haha. Njuter av att se han gå upp 05.30 typ och sedan får somna om och kliva upp när jag vill. Sen att få vara själv hemma och äta min lunch/frukost själv samtidigt som jag kollar på en serie är verkligen toppen på dagen.

♡♡♡

Men höjdpunkten på veckan måste jag ändås säga är det vi diskuterat så mycket ett bra tag nu. Som jag nämnt tidigare så ska vi och kolla på en ska nästa helg, och det är det vi pratat om och kommit fram till att vi ska ta tag i nu. Vi ska prata med henne (som vi ska till i helgen) och efter det ta ett beslut beroende på hur det känns. Vill inte avslöja vad det är än här. Men tänker att jag skriver ett inlägg i början av veckan och förklarar bättre vad det handlar om. Men det är verkligen en höjdpunkt jag sett fram emot sååå himla länge nu!

♡♡♡

Ni som följer mig på Snapchat har kanske sett att det blivit en hel del utemiddagar den här veckan, haha inget jag klagar på. Men det beror på att min familj har varit ner och även E's familj. Det blir ju lite speciellare att gå ut och äta än att beställa upp en pizza typ. Sen får man ju passa på nu när det är sommar och fint väder.

♡♡♡

Pastan på Panefresco var helt klart det bästa den här veckan! Sååå himla god, älskar egentligen pasta men eftersom jag inte äter något sånt hemma så får jag passa på när jag är ute. För då är det okej att äta vad man vill, hehe.

♡♡♡

Avslutar min vecka hemma Dalarna med mina 2 favoriter. Dock en av dem som lever sommarlivet ute till 90%, men hon tittar in ibland och då gäller det att passa på haha.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

josefinmartensson
josefinmartensson,
Gud så gott det såg ut!!!
nouw.com/josefinmartensson
emeliekumlin
emeliekumlin,
Jättefina bilder! Kram.
nouw.com/emeliekumlin
Angelica,
Underbara bilder!
angelchanelle.blogg.se