Vi bygger väggpanel i sovrummet - Del 1

Hej på er!

Nu äntligen är den stora delen i renovering igång. Och till min stora glädje var hela min ritning jag ritat upp för den här panelen rätt uträknad i måtten så alla bitar stämde. Jag ritade upp hela panelen på datorn och skickade alla mått och vilka bitar vi behövde till pappa så han sågade upp allt. Mamma målade varje list en första gång så allt sånt arbete som kräver lite utrymme var klart. Och idag satte vi upp allt.

Den första listen var lite trixig eftersom vi bor i en lägenhet som inte är helt rak och slät haha. Men när väl den var på plats gick resten relativt snabbt. Extra kul att känna att man gjort allt själv och från början och det är faktiskt det första jag och Emil "bygger" tillsammans. Vi var från början inne på att köpa en färdig panel och bara montera upp men vi tyckte rutorna i den var lite för små, och nu i efterhand är jag så glad att vi inte valde att gå den enklare vägen utan gjorde det precis som vi ville ha det.


Imorgon startar vi igång med målningen och om allt går som det ska även då så blir vi klara redan imorgon. Sen väntar vi fortfarande på den största detaljen till det nya sovrummet. Sängen! Den kommer verkligen göra så mycket för rummet i det stora hela. Men jag längtar till att få allt på sin plats och se slutresultatet!

Kram Linnea

Gillar